La meitat dels escolars del país han participat en el Centre Andorra Sostenible aquest curs

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Bon balanç de l´activitat escolar del Centre Andorra Sostenible. Durant el darrer curs, ha incrementat la seva activitat en un 40% i ha arribat a quasi la meitat dels escolars. El CAS ha fet enguany més de 200 activitats en 18 escoles. El sistema francès és el que més ha demanat noves activitats i l´espanyol el que n´ha realitzat més. El sistema andorrà prefereix els contingut integrats del model de l´escola verda.

Pràcticament la meitat dels escolars del país han participat aquest curs en les activitats del Centre Andorra Sostenible, un centre que ha vist incrementada la seva activitat en un 40%.

Mentre els sistemes francès i espanyol opten per les accions puntuals dins de determinades assignatures, l´andorrà prefereix integrar els continguts a través de l´escola verda. Es tracta de dues formes de treballar diferents, però igualment eficaces per treballar la sostenibilitat.

"És cert que l'Escola Andorrana s'ha anat decantant cap a aquest projecte d'escola verda, que és un projecte més integral d'escola", reconeix el director de Medi Ambient, Marc Rossell, tot insistint que "no pretenem forçar, els resultats són satisfactoris, el que es vol des de Govern és arribar a totes les edats i tots els sistemes educatius".

L´objectiu per al curs vinent és continuar creixent en nombre d´usuaris així com crear noves activitats que el professorats demani. Els més dels 5.000 alumnes de 18 escoles que enguany han participat en les 200 activitats programades pel Centre Andorra Sostenible han treballat principalment la sostenibilitat, els residus i la biodiversitat. Com a novetat s'han creat nous tallers sobre contaminació acústica i energia. Per al proper curs es vol insistir en el canvi climàtic.

Informa: Ana Alamán        Imatges: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.