La música com a eina d'inclusió social

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Fundació ONCA ha finalitzat una nova edició del projecte "Musica´t". Una iniciativa que utilitza la música com a eina d´inclusió social. Els integrants del projecte han visitat durant quatre dies l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell per treballar la creativitat i l'expressió artística.

Al projecte Musica´t, la música, els moviments i les paraules s´entrellacen per despertar l´ànima creativa dels infants i adolescents de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. Aquest programa té per objectiu estendre diferents disciplines artístiques als col·lectius en risc d'exclusió social. Un exercici creatiu que permet crear paisatges artístics entre els alumnes i que els transporta a altres realitats.

Aquest projecte compta amb la participació de membres d´altres entitats. Un intercanvi d´experiències i aprenentatges, que va més enllà de fomentar la creativitat.

Els educadors de l´Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell es mostren sorpresos de la reacció dels nens i adolescents en aquests projectes transversals. La llibertat creativa, que exclou l´error, permet que cadascú visqui l´experiència d´una manera diferent, però amb un sentiment comú: el de l´entusiasme.

Informa: Marc Guadilla
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.