La naturòpata Eva Grau recomana depurar el cos abans de canviar d'alimentació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La depuració del cos abans d'un canvi en l'alimentació permet preparar-lo adequadament per afrontar un nou ritme de vida. L'objectiu pot ser variat: perdre pes o millorar la forma física. En qualsevol cas, les pautes d'alimentació han d'estar supervisades per especialistes i s'ha d'evitar seguir les recomanacions de la xarxa.
La naturòpata i terapeuta Eva Grau recomana aprendre a fer correctament els canvis d'alimentació, independentment que l'objectiu sigui aprimar-se, seguir un estil de vida sense algun tipus d'aliments com el vegetarianisme, o fer un canvi físic com en el cas dels esportistes. Uns canvis que haurien d'estar precedits d'una depuració del cos, per preparar-lo. En qualsevol cas afirma que la modificació de l'alimentació ha d'estar supervisada per especialistes.

A més, per als canvis en les pautes d'alimentació s'ha d'evitar qualsevol recomanació de les xarxes socials i internet. Grau explica que "aquesta informació està molt bé si tens una base, però no per iniciar-te". Alerta que "amb una mala alimentació hi ha una falta de nutrients que deriva en una sèrie de patologies".

Una trentena de persones han assistit aquest dimecres a aquesta xerrada sobre alimentació, salut i productes naturals a la Biblioteca Pública de Govern.

Informa: Marc Guadilla
Imatges: Anna Romagosa
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.