La neu arriba dissabte amb un descens de les temperatures d'entre 15 i 20 graus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les temperatures inusualment altes per aquesta època de l´any donaran pas, a partir de demà, a un temps més propi de l´hivern. Les temperatures baixaran entre 15 i 20 graus i s´esperen nevades a tot el país. Seran moderades al nord i més febles al sud. Els gruixos previstos són d'entre 30 i 50 centímetres a cotes altes i d´entre dos i tres, a les valls. Es desaconsellen les sortides a la muntanya.

Durant les properes hores arribarà a Andorra un front d'aire fred que deixarà precipitacions durant tot el dissabte. La neu farà acte de presència amb força al matí, però a cotes altes. A la tarda baixarà fins als 900 metres, tot i que amb menys intensitat. Per diumenge, les nevades seran intermitents i es mantindran les temperatures pròpies de l´hivern. El meteoròleg d'RTVA, Josep Tomàs, preveu una baixada important del termòmetre, entre 15 i 20 graus, que anirà acompanyada de fort vent. Segons explica la neu pot arribar a totes les cotes al final del dia. A causa de la situació desaconsella anar a la muntanya.

Les estacions han rebut amb optimisme el canvi de temps. Tant Vallnord com Grandvalira preveuen obrir l´últim cap de setmana de novembre, aprofitant que les baixes temperatures permetran el funcionament dels canons de neu. El director de Vallnord, Martí Rafel, preveu obrir el 28 de novembre i apunta al Pont de la Puríssima com a "gran repte", mentre es manté a l'expectativa de les nevades i la baixada de les temperatures.

Tenint en compte les previsions meteorològiques, es desaconsellen les sortides a la muntanya.

Informa: J.A.Sarmiento / A.Lladó

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.