La nevada agura bones expectatives a les pistes d'esquí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les últimes precipitacions han estat el millor regal per a molts.

Avui a les Valls del Nord no ha parat de nevar i això s´ha traduït en bones expectatives a les pistes d´esquí.

Aquestes últimes precipitacions han deixat 20 centímetres de neu nova a l'estació de Pal amb la qual cosa l'obertura de pistes ja es situa un 79% i es preveu arribar al 100% de cara el cap de setmana.

"Fins avui tothom es connectava a les webcams per veure si teníem o no neu, ara ja no hi ha cap dubte. Estem en una situació normal d'hivern i neu. A partir d'ara la temporada es presenta amb unes condicions de neu immillorables. Estem contant uns 20 centímetres de precipitació que s'acumula a la neu artificial." ha explicat el director general d'EMAP , Josep Marticella.

Ara mateix els gruixos es troben entre 40 i 50 centímetres a la cota baixa i 70 a la cota alta en els diversos sectors de Vallnord, que fan que avui, tot i el fred, molts aprofitin el dia.

Arinsal té el 94% de les pistes i 17 de les 19 instal·lacions obertes i Ordino-Arcalís, el 75% i 20 de les 27 pistes.

Les nevades han de continuar en les properes hores tot i que en menys intensitat. Amb tot aquest episodi serà un bàlsam per al sector de la neu.


Informa: Rosa Alberch Imatge. Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.