La notícia sobre l'home atrapat sota l'ascensor d'una joieria, el més vist a Andorra Difusió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El rànquing de les notícies més vistes per internet aquesta setmana l'encapçala una d'aquest mateix dijous: la de l'home que va quedar atrapat sota l'ascensor d'una joieria d'Andorra la Vella. L'acompanyen al podi dues informacions més de la crònica de successos.
El mal tràngol que va patir el treballador d'una joieria, atrapat sota l'ascensor de l'establiment, és la notícia que més ha cridat l'atenció dels visitants del portal d'Andorra Difusió. L'home va haver de suportar amb el seu cos el pes de la cabina durant uns minuts, fins que els bombers el van rescatar. Tot va quedar en un ensurt.

També han viscut un bon ensurt aquesta setmana els veïns dels números 86 i 90 de l´avinguda Fiter i Rossell. Van ser desallotjats en plena nit pel risc de caiguda d´un mur esquerdat situat al darrere dels edificis. Afortunadament van poder tornar a casa un parell de dies més tard.

Tanca el podi l'alerta de la policia sobre una estafa per correu postal que s'ha detectat darrerament. Consisteix en l'enviament de cartes, amb el logotip d'un banc del país, anunciant la mort d'un client sense hereus que els deixa una fortuna. Això sí, sempre que les potencials víctimes avancin primer algunes dades i diners.

Informa: Jordi Cama
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.