La part alta de l'Àliga, la menys mediàtica de la competició però d'igual importància

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Darrere de l'organització de la Copa del Món al Tarter, hi ha tot un seguit d'operaris de la FAE i Grandvalira que s'encarreguen que tot surti bé. Conviuen amb els equips a la part alta de l'Àliga, la zona menys mediàtica de la competició.

Segon dia de Copa del Món i sorpresa, amb més neu. La línia de sortida s'ha hagut de tornar a abaixar, però un cop més l'ambient és el de les grans ocasions. La cordinació de tants voluntaris i tècnics és complicada, i més si s'han de fer canvis d'última hora. L'organització ha de prendre decisions molt importants contra rellotge.

Els equips viuen moments de concentració i també de molts nervis, però en general feliciten l'organització per la bona feina i les facilitats

Els mecànics i skimen, però, s'aïllen i s'esforcen per ocapar-se de la seva feina, en un dia en què cobra especial importància.

Mentre els professionals fan la seva feina, el públic comença a situar-se per trobar lloc per gaudir del gran espectacle de l'esquí mundial.

Informa: Jordi Domingo Imatges: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.