La piràmide gegant per als infants al Prat del Roure estarà enllestida al juliol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Escaldes-Engordany ha anunciat una atracció sorpresa pel juliol al Prat del Roure. Es tracta de la piràmide de 12 metres d'altura a la qual fèiem referència ahir a RTVA. Aquest ha estat un dels anuncis que s'han fet en la darrera sessió del Consell d'infants del curs.

Una atracció sorpresa, "molt gran i que agradarà molt" i que es podrà veure al juliol. Són paraules de la cònsol major d'Escaldes-Engordany en la sessió de cloenda del Consell d'infants. Tot i que el comú manté la incògnita i no vol desvetllar què és això que atraurà els més petits, ahir ja explicàvem que és una estructura piramidal de 12 metres d'altura que s'ubicarà al Prat del Roure. També s'ha confirmat la col·locació i substitució de nous jocs al costat del restaurant.

Una vintena d'alumnes de les quatre escoles de la parròquia han participat en aquest darrer Consell d'infants on han presentat diferents propostes. Els nens demanen "arreglar el camp de futbol, netejar les escales de l'avinguda Copríncep de Gaulle, un camí per a l'escola, jocs, més zones verdes i una campanya per netejar la muntanya, que està molt bruta".

La parròquia celebrarà el dissabte 10 de juny la primera Diada del Consell d'infants. Una jornada que vol ser una festa per celebrar la participació i els drets dels infants i que acollirà el Prat del Roure amb diverses activitats i tallers i la plaça Coprínceps amb un espectacle infantil i una xocolatada.

Informa: Ivan Álvarez
Imatge: Anna Ginestà

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.