La policia té més de 13.000 euros en sancions per velocitat pendents de cobrar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia té pendent de cobrar més de 13.000 euros en sancions de multes per excés de velocitat corresponents als mesos de juny, juliol i agost. En total són 280 els conductors afectats per aquestes sancions.
En total, la quantitat pendent de cobrament ascendeix a 13.107 euros. Les multes oscil·len entre els 24 i els 120 euros, derivades d´infraccions en la velocitat dels vehicles constatades pels aparells de radar en diversos punts de la xarxa viària del país.

Les sancions s´han notificat a través de la publicació al BOPA i els implicats disposen de 10 dies hàbils per presentar les al·legacions que estimin pertinents davant el departament policial. Segons el reglament aplicable en aquests casos, transcorregut aquest període disposen de 13 dies més per fer efectiu l´import. Els sancionats han de tenir en compte que en cas de no satisfer l´import es procedirà per via executiva.

Informa: Joan Antoni Sarmiento Locució: Hèctor Romance
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.