La primera edició dels 2.900 Alpine Run, el més vist a Andorra Difusió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La primera edició dels 2.900 Alpine Run encapçala el llistat de notícies més vistes al nostre web aquesta setmana. La segueixen un accident mortal i un recordatori de normes de circulació a l'hivern.
El triomf del basc Jokin Lizeaga a la primera edició dels 2.900 Alpine Run és la notícia amb més visites al portal d'Andorra Difusió durant els últims set dies. Organitzada per l´Associació d´Esports de Muntanya, la prova de 70 quilòmetres, enllaçava els set cims més alts del país.

També a les muntanyes trobem la segona informació del rànquing però, en aquest cas, es tracta d'un tràgic sinistre a Arinsal el cap de setmana. Una parella de residents holandesos va patir un accident de bugui. Com a conseqüència, la dona d'uns 30 anys, va perdre la vida i l'home va resultar ferit.

Els internautes sembla que s'interessen per estar al dia de les normes de trànsit. La tercera notícia amb més visites del web és la que recordava que, a partir de l'1 de novembre, era obligatori dur el vehicle equipat per als mesos d'hivern. Obligació fruit d'una recent modificació del codi de circulació.

Informa: Jordi Cama Locució: Xavi Albert
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.