La propietària d'un gos abatut pel tret d'una escopeta a Sispony denuncia la mala senyalització de la zona

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La propietària d'un gos abatut pel tret d'una escopeta en un camí de Sispony denuncia l'escassa senyalització i reclama que es delimiti millor la zona de caça. Una zona on conviuen vianants i ciclistes. L'afectada impulsarà una campanya de recollida de firmes per aconseguir una regulació millor.

El camí dels Cortals de la Serra és una zona de Sispony propera a les urbanitzacions dels Plans i que, a més, forma part de l’anella verda de la Massana. En aquest punt a principis de novembre un gos va morir pel tret d’una escopeta de caça. La propietària, Carina Vigna, denuncia en declaracions a RTVA que en aquesta zona on conviuen caçadors i vianants hi ha mala senyalització.

La propietària del gos ha assegurat també que iniciarà properament una recollida de firmes a la plataforma digital Change.org amb l'objectiu de fer-se sentir i demanar una senyalització millor d'aquests camins. L'afectada considera que l'absència de senyals converteix l'àrea, propera a una zona residencial, en perillosa. Sobretot, perquè és un camí freqüentat per vianants i ciclistes. Per això ha explicat que per trobar alguna solució immediata ha col·locat personalment diversos advertiments a la zona.

La policia ha obert una investigació per aclarir els fets, però encara no n'ha trobat cap responsable. La propietària del gos creu que serà difícil localitzar l'autor, ja que "és una zona sense visibiltat i no vàrem veure-hi ningú". Per altra banda, ha explicat que personal del comú de la Massana s´hi ha posat en contacte per donar-li suport en aquest fet, alhora que s´han mostrat sorpresos perquè hagi succeït en aquesta zona.

 

Informa: Marc Guadilla
Imatge: Albert Xandri

Fotografia: Carina Vigna

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.