La querella contra Cinca, el mirador del Roc del Quer i el Cirque du Soleil, el més vist de la setmana al web

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La primera posició de les notícies més vistes la darrera setmana al web és per a la querella de Joan Samarra a Jordi Cinca per apropiació indeguda. La inauguració de la plataforma del Roc del Quer i l'estrena de "Scalada Vision" davant de 5.000 persones tanquen el podi.

Joan Samarra Naudi, expresident i fundador d'Orfund, va presentar una querella a Espanya per apropiació indeguda i administració deslleial contra Jordi Cinca. Segons el bufet d'advocats que representa Samarra, Cinca va utilitzar l'empresa per desviar or i fer negocis al marge. Aquesta ha estat la notícia més vista.

En segona posició hi ha la inauguració del mirador del Roc del Quer, després d'un any i mig de remodelació. Canillo disposa d'un nou atractiu amb una plataforma suspesa a més de 500 metres del terra, amb una part amb vidres a terra sobre el buit.

I per últim tanca el top-3 l'èxit de l'estrena de "Scalada Vision" davant 5.000 persones. El quart lliurament de l'espectacle del Cirque du Soleil basat en la lluita de dos germans per retrobar-se en un món imaginari i futurista.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.