La situació del cas de l'accident al túnel de les Dos Valires set anys després, el més vist a Andorra Difusió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Gairebé set anys després, l'accident al túnel de les Dos Valires segueix pendent de judici. Aquesta és la notícia més vista de la setmana al web d'RTVA. En segon lloc hi ha la dimissió irrevocable de Jordi Alcobé com a ministre d'Administració Pública, Transports i Telecomunicacions. Tanca el rànquing la notícia sobre Marc Vales, que als 26 anys es consolida al futbol finès.
La notícia sobre l'accident al túnel de les Dos Valires encapçala el rànquing de notícies més vistes al web aquesta setmana. L´accident, un dels més greus registrats a Andorra, continua pendent de judici sis anys i mig després. La responsabilitat civil està tancada i només manca resoldre una reclamació de la CASS sobre unes compensacions que ja va pagar l´assegurador.

La dimissió irrevocable de Jordi Alcobé com a ministre d'Administració Pública, Transports i Telecomunicacions és la segona notícia més vista al nostre web. Alcobé ho va anunciar en roda de premsa dissabte. La decisió la va prendre per no perjudicar el Govern, ja que considera que l'oposició ha aprofitat la seva figura per intentar una maniobra de desgast en contra de l´executiu.

La notícia sobre el futbolista internacional Marc Vales tanca el rànquing del més vist. Vales, de vint-i-sis anys, es consolida al futbol finès. De fet, continuarà les dues temporades vinents al Seinäjoen, de la primera divisió finlandesa. El defensa s’ha guanyat la continuïtat amb una bona temporada en la competició escandinava.

També ha tingut impacte la notícia sobre l'anàlisi d'ADN que lligarà les tifes de gos als seus amos. Ha estat una de les més comentades.

Informa: Andrés González-Nandín
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.