La Taula de Mobilitat unificarà la publicitat a les rotondes i farà un estudi sobre les velocitats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Taula de Mobilitat ha acordat unificar la publicitat que es pot col·locar a les rotondes. I és que darrerament, segons l'ens, s'ha fet un ús massa extensiu per fer publicitat dels esdeveniments esportius. A més, també es vol dur a terme un estudi global sobre les velocitats a les carreteres del país per saber quines són les més adients.
Els diversos esdeveniments esportius que estan havent últimament al Principat han estat publicitats massivament a algunes rotondes. Per evitar que es torni a produir, Jordi Torres, ministre d'Ordenament Territorial, ha explicat que el Govern i els comuns volen regular la informació que es pot ubicar en aquests punts viaris.

Torres també ha informat que es vol estudiar quines són les velocitats més adequades per a les diverses carreteres, cosa que afectarà també els radars.

Aquest estudi es vol fer tenint en compte els informes de l'Automòbil Club i els de sinistralitat viària que du a terme la policia.

Informa: Pere Moliné Imatges: Marta Paixà
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.