La tecnologia, joguines de Frozen i Star Wars, entre el més demanat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui molts petits ja juguen amb els regals que els ha portat el tió o el Pare Noel. Aquest any els personatges d´Star Wars i Frozen són els protagonistes. També ho és el joc educatiu i la tecnologia i atenció perquè els més petits aquestes festes també podran presumir del famós rellotge telèfon.

Per molt que es vulgui deixar a banda l´ús de la tecnologia, el cert és que protagonitza l'èxit absolut de les joguines per als més petitons. El que més ràpidament s´ha esgotat, enguany ha estat un mòbil i un rellotge al més pur estil del que podrien fer servir els pares, amb que els petits poden fer fotos, gravar vídeos i enviar missatges.

Aquestes festes el Pare Noel i el tió s´han gastat entre 100 i 200 euros per nen; sort que la factura va cap a Lapònia.

Entre els més demanats hi és Olaf, un dels protagonistes de la pel·lícula Frozen. Olaf i la seva amiga Elsa, són les estrelles d´aquestes festes juntament a d´altres princeses Disney i les clàssiques de sempre.

També ho és tot el que fa referència a Star Wars: personatges, jocs i figures que es munten. I la que sempre és a la llista és l'opció educativa.

Aquest Nadal aquestes joguines ja són a casa dels seus destinataris. Les que no, potser esperen els Reis d´Orient, que ja són de camí.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.