La Trobada de Microproductors de Vi s'adjudicarà per concurs públic l'any vinent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En aquesta mateixa carpa en les setmanes vinents se celebraran també altres esdeveniments, com ara la 4a Trobada de Microproductors de Vi d´Andorra. El comú es planteja, en un futur, fer la fira amb caràcter biennal. A més, volen renegociar l'aportació econòmica que fa el Govern.

La fira reunirà 61 expositors, tres dels quals són cellers andorrans, tot i que una de les absències més destacades és la del celler de Casa Beal, del conseller de la majoria al comú lauredià Joan Visa. Aquest argumentava desacords amb el model organitzatiu per justificar la decisió de no acudir a la fira, una decisió que avui ha estat contestada des del comú.

Enguany hi havia llista d'espera de cellers que hi volien ser presents. De cara a l'edició següent el comú podria optar per fer-la amb caràcter biennal i que els expositors hagin de pagar l'espai. A més la corporació vol renegociar l'aportació econòmica de Govern.

La pròxima edició el comú farà un concurs públic per a l´adjudicació de l´organització de la fira, que segurament disposarà de més espai per ampliar les empreses participants. Una decisió que el conseller de comú Joan Visa ha aplaudit en declaracions a l´ANA.

Informa: Joan Antoni Sarmiento Locució: Ivan Álvarez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.