La Trobada de microproductors de vi s'amplia i fusiona art, gastronomia i vi
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
El vi, la gastronomia i l´art: aquest és el maridatge que proposa la tercera edició de la trobada de microproductors de vi que se celebrarà el 28 i 29 de novembre a Sant Julià de Lòria. Per a aquesta edició s´amplia el nombre d'expositors, 58, provinents d´Andorra, Espanya, Portugal i Hongria, entre d'altres paisos.
L´edició d´enguany s´amplia a dos dies. La gran demanda de cellers interesats a ser presents a la trobada ha obligat a crear un comitè de selecció per definir els 58 que finalment seran a la fira.
Hi haurà dos espais, una gran vela a la plaça de la Germandat, amb degustacions de vi i gastronòmiques, i el Centre de congressos lauredià, lloc elegit per acollir les conferències i col·loquis. La trobada compta amb el suport d´Andorra Turisme, l´associació de sommeliers d´Andorra i el comú de Sant Julià. El director de Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, ha destacat el protagonisme dels professionals del país "perquè ens interessa l'esforç que estan desenvolupants els productors de vi andorrans" que a través d'aquestes jorandes es pot donar a conèixer fora de les fronteres.
L´edició d'enguany comptarà entre d´altres amb la participació del cuiner Paco Pérez, amb 5 estrelles Michelin, i de David García, l´ultim guanyador de l´edició espanyola de Top Chef.
Els vins de la zona del Priorat seran un dels referents destacats. Els organitzadors esperen superar la xifra de 1.500 visitants de l´any passat.
Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Josep M. Garcia