La Trobada Ordino-Canillo arriba a la 5a edició amb l'objectiu de consolidar-se

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cursa d´orientació entre les parròquies de Canillo i Ordino arribarà enguany a la 5a edició. La cita serà el proper diumenge 11 de juny. Els participants podran escollir entre dos circuits. La sortida de les dues modalitats serà el Coll d'Ordino.

Com en passades edicions, hi haurà dos circuits diferents. Un més senzill amb 6 fites i que es pot assolir aproximadament en gairebé dues hores. I un altre amb 15 fites i un temps de 3 hores. Hi haurà reconeixement per als tres primers.

Les inscripcions tenen un cost de 8 euros i inclouen la participació també al dinar, posterior de germanor. Per als menos de 8 anys és gratuït. Es poden fer a partir del 3 i fins el 10 de juny al Palau de Gel de Canillo, al comú d'Ordino i al web: www.viulamuntanya.com.

En d'altres edicions s'ha assolit la xifra de 180 participants.El conseller d'Esports d'Ordino, Jordi Serracanta, destaca com els dons comuns han recuperat la iniciativa després d'haver-se perdut durant uns anys. D'aquesta manera, afegeix, "els llaços entre les dues parròquies també es recuperen". En la mateixa línia es pronuncia la Consellera d'Esports de Canillo, Núria Fernández, per qui l'objectiu es "consolidar-la i que duri quants més anys, millor".

Informa: Ariadna Comas

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.