La Unió Hotelera manté la prudència tot i l'elevada ocupació durant el pont

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La gran entrada de vehicles durant el pont de la Puríssima també ha permès als hotelers situar-se en un 80% d'ocupació mitjana. Les nits de dissabte i diumenge han estat les més fortes, per sobre del 90%. La Unió Hotelera ha qualificat les dades de molt positives.

El volum constant de reserves van situar les previsions d'ocupació al voltant del 75% i finalment s´han acomplert, amb gran part dels quatre dies del pont per sobre. Tot i això, l´ocupació se situa en xifres similars a les de l'any passat.

Escaldes-Engordany i Andorra la Vella han estat les més beneficiades pel que fa a les pernoctacions, malgrat que, a mesura que avançava el pont, '´anava equilibrant l´ocupació amb d'altres parròquies per les reserves de darrera hora.

El director de la Unió Hotelera, Òscar Julián, ha destacat que aquest pont marca l'inici de la temporada i "si comences amb èmfasi, il·lusió, volum d'ocupació i pernoctacions, no vol dir que la tendència la resta de la temporada sigui igual".

Informa: Joel Romero Imatge: Eva Viaplana

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.