L'ACELMA vol convertir la Massana en gay friendly

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'ACELMA, l'Associació de comerciants i empresaris de la Massana, vol treballar per convertir la parròquia en gay friendly i atreure un tipus de turisme que funciona amb èxit a d'altres llocs.
Es tracta d'uns dels projectes en què treballarà la nova junta de l'entitat, escollida recentment i presidida per Juli Fernández. Asseguren que és una idea seriosa que han presentat al comú i que ha estat molt ben rebuda. Fernández sosté que és "una forma per complementar les activitats que es porten a terme" i que és "un sector en creixement i amb bons resultats". En aquest sentit, proposen fer activitats específiques com ara un festival de cinema gai i lèsbic, conferències o trobades de gais i lesbianes cristians. La nova junta, a més, vol continuar col·laborant amb les activitats que es fan com ara Andoflora o el mercat de Nadal i implicar la ciutadania per preparar-ne d'altres.Informa: Ana Alamán
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.