L'actor Alain Hernández de "Palmeras en la nieve" roda a Andorra el seu proper film

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ahir va començar el rodatge de "73 minuts", un film escrit i dirigit per José Pozo, d'Imminent Produccions, i que té un repartiment de luxe. A l'equip tècnic hi ha noms com Andreu Revés, director de fotografia de "Truman". Entre l'elenc d'actors hi ha Alain Hernández, un dels actors de "Palmeras en la nieve" i properament s'hi afegirà Pep Munné.

Fa un any que Alain Hernández va acabar el rodatge de "Palmeras en la nieve". Ell és Jacobo, germà de Kilian, interpretat per Mario Casas, dos germans que van passar la joventut a l'illa de Fernando Poo.

Les últimes localitzacions on va gravar van ser al Pirineu d'Osca. Ara torna a rodar a la neu, en aquest cas a Andorra, amb la pel·lícula "73 minuts", un film en què el temps canviarà els personatges.

El rodatge de "73 minuts" va començar ahir a Anyós i s'allargarà durant 10 dies. Una pel·lícula que no té res a veure amb el pressupost d´una gran producció com és "Palmeras en la nieve", però que compta amb grans professionals. De fet, el director de fotografia és Andreu Revés, que també ha participat en "Truman" i properament s´afegirà al repartiment d´actors el català Pep Munné.


Informa: R.Alberch / H. Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.