L'actor català Pep Munné, clau en el tens final de la pel·lícula andorrana '73 minuts'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La setmana vinent l'actor català Pep Munné s'afegirà al rodatge de "73 minuts", la pel·lícula escrita i dirigida per l'andorrà José Pozo. El film que explica un segrest que canviarà la vida de dues persones transcorre en gran part dins un cotxe que aquests dies es troba al mig del bosc.

És el sisè dia de rodatge de "73 minuts". Es grava a l'interior d´un cotxe al mig del bosc on passa gran part de l'acció de la pel·lícula, una atmosfera íntima i claustrofòbica on el treball actoral i tècnic es posa al servei de la tensió i les emocions. El director de la pel·lícula, José Pozo, explica que si els personatges pateixen o hi ha molta tensió l'espectador l'espectador ho sent des del primer instant i forma part de la pel·lícula. Alain Hernàndez interpreta Àlex, un dels dos personatges principals, i explica que "el cotxe és la seva bombolla". Destaca el treball "en aquest treball d'intencions del persinatge i la seva evolució en tot moment perquè no es faci repetitiu".

El fet que la pel"lícula s´enregistri de manera cronològica també hi ajuda. L'altra actriu principa, Elisabeth Terri, diu que "en altres pel·lícules potser comencen rodant el final i és un 'racord' emocional". En aquest llargmetratge, en canvi, "va evolucionant i els dos personatges canvien molt durant la pel·lícula". "Fer-ho ordenat ajuda moltíssim", afegeix.

L´equip de "73 minuts" es troba a la meitat del rodatge que es desenvolupa al bosc camí de Padern. La setmana vinent s´hi incorpora Pep Munné, en el desenllaç de la història.

Ell, el pare d´un dels protagonistes, i Mireia, que interpreta l´andorrana Valentina Castro, portaran l'espectador cap a la incògnita final. "El personatge de Pep Munné fa una mica de compte enrere i incrementa la tensió cap el final".

Un robatori, un segrest i dos personatges que res tenen a veure l´un amb l´altre comparteixen "73 minuts", un temps en el qual la seva vida pot canviar del tot.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.