L'ADI impulsarà un nou clúster per atreure empreses relacionades amb l'esport de muntanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La nova directora del consell d´administració d´Andorra Desenvolupament i Inversió, l'ADI, ha avançat les línies mestre per als pròxims mesos. Imma Jiménez s'ha felicitat pel bon funcionament dels clústers de noves tecnologies i salut i, a Ràdio Nacional, ha anunciat que passat l'estiu n'hi haurà un altre relacionat amb els esports de muntanya.

Ara que el clúster de noves tecnologies està a punt de volar sol, ja sense necessitat de l'acompanyament públic, la nova directora de l'ADI, Imma Jiménez, ha avançat que treballen per impulsar un nou clúster al setembre. Es tracta, a més, d'un sector característic d'Andorra que té un gran marge de creixement.

Jiménez ha explicat que l'ADI ha fet de satèl·lit de la Iniciativa ACTUA i que ara pretenen que sigui més aviat un motor d'aquesta iniciativa. L'objectiu és impulsar i facilitar estructura jurídica als projectes que es presentin i ajudar a les empreses que es vulguin instal·lar al país.

En l'àmbit de la salut, la directora de l'ADI ha recordat que hi ha uns quants centres mèdics que s'estan instal·lant al Principat arran de l'obertura econòmica. Ho valora positivament per poder crear una marca Andorra com a destí de salut.

Informa: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.