Ladislau Baró assegura a 'La Rèplica' que hauria preferit un pacte amb Cd'I i mantenir Rosa Ferrer al Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, ha dit avui al programa 'La Rèplica' que hauria preferit un pacte amb Cd'I i mantenir Rosa Ferrer al Govern. També ha parlat de les sospites de filtracions per part dels membres d'SDP a la comissió especial BPA.

El president del gup parlamentari demòcrata ha dit avui que lamenta la pèrdua de Rosa Ferrer al Govern i de Cd’I en el projecte polític de sumar forces. Ladislau Baró, en entrevista a ATV, ha comentat que era partidari de mantenir el pacte amb Cd’I i evitar aquesta fractura.

Pel que fa a les suposades filtracions en la comissió especial de BPA que ell presideix, Baró afirma que ha estat una situació incòmoda. S'ha pronunciat sobre aquestes acusacions i el fet que Jaume Bartumeu sigui l´advocat dels accionistas majoritaris i president de SDP.

Baró ha valorat finalment l’enquesta d´opinió sobre la crisi de BPA. Segons el president del grup parlamentari, és qüestió del desconeixement que hi ha sobre el tema i de les crítiques de l’oposició amb interès polític.

Informa: Gemma Rial Locució: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.