Laika segueix treballant per endurir el Codi Penal per als maltractadors d'animals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'enverinament, el maltractament o l'abandó són algunes de les preocupacions de les associacions que lluiten per la protecció dels animals. Aquesta setmana hem conegut nous casos d'enverinament a Santa Coloma. Per això, es continua treballant per endurir la Llei de protecció animal i que s'incloguin aquests fets dins el Codi Penal.
Durant el darrer any s'han conegut quatre o cinc casos greus de maltractament animal, un fet que preocupa la societat, i sobretot, els amants dels animals, que veuen complicat trobar una solució. Tot i això, esperen que el proper any es pugui endurir la Llei de protecció animal i incloure el maltractament al Codi Penal, un fet que confien que ajudi a reduir els casos.

Una altra de les preocupacions de les protectores d'animals són els casos d'enverinament que surten periòdicament, tot i que ja hi ha un protocol d'actuació en marxa.

El verí apareix molts cops en forma de pastilla o al mig de menjar llençat a terra. Es recomana no abaixar la guàrdia i estar atent a qualsevol indici.

Informa / Imatges: Mayte Barrachina
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.