L'Andorra Convention Bureau vol consolidar el país com a destinació de turisme de negocis

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El turisme de negocis atreu al voltant de 10.000 persones a l'any, un turisme pel qual Andorra aposta fermament, principalment per l'alt poder adquisitiu dels visitants. Des de l'Andorra Convention Bureau s'impulsen al voltant de 300 esdeveniments a l'any, una xifra que pretenen seguir augmentant per consolidar el país com a referent d'aquest tipus de turisme.

26 empreses, principalment del sector privat, conformen l'Andorra Convention Bureau, un club de producte que treballa per atreure sobretot esdeveniments empresarials de petit o mitjà format. Segons les xifres facilitades per Andorra Turisme, a l'any s'organitzen uns 300 esdeveniments empresarials, el que suposa al voltant de 10.000 pernoctacions.

Ja fa anys que Andorra aposta per aquest tipus de turisme, principalment perquè aporta una tipologia de visitants que fan una despesa més gran i ajuden a desestacionalitzar el sector. La majoria d'empresaris que escullen Andorra ho fan per la comoditat dels diferents espais de reunió i per l'oferta d'oci de la qual també poden gaudir.

Acollir esdeveniments de més de 1.000 persones és més complicat per l'elevada competència i per la dificultat dels accessos, però l'objectiu és incrementar la xifra i consolidar Andorra com una destinació de turisme de negocis.

Informa: Mayte Barrachina

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.