L'Andorra Kids Film Festival tanca amb 5.200 espectadors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´Andorra Kids Film Festival, de cinema infantil, ha tancat portes aquest diumenge a l´Illa Carlemany. En aquesta segona edició s´ha doblat el nombre d'espectadors el cap de setmana, amb uns 5.200 assistents en total. La clausura ha arribat amb l´entrega de premis al millor curt i al millor curt de medi ambient.

L'entrega de premis de l'Andorra Kids Film Festival ha omplert de canalla l'Illa Carlemany. Aquesta tarda era la fi d'una segona edició que confirma l'èxit de l'esdeveniment. Fomentar la cultura cinematogràfica i el talent, l'esperit crític i l'ecologia són alguns dels valors fonamentals del certamen, que cada any va creixent.

A banda de les pel·lícules l'oferta de tallers i activitats complementa l'esdeveniment. Durant la clausura s'ha destacat la importància dels valors que fomenta aquest concurs perquè, el dia de demà, aquests nens seran la futura indústria cinematogràfica del Principat.

Férriz reconeix, però, que aquest sector de la indústria és un dels que més ha patit la crisi i que a Espanya, que és on treballa, és molt difícil poder viure només d'aquests ingressos. Amb tot, seria bo que es pogués instal·lar una escola de cinema al país.

Informa: Rubén Carcellé Imatges: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.