L'Andorra Shopping Festival omple els principals eixos comercials

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les avingudes centrals són des d´avui una festa amb l´aire com a element central. L´Andorra Shopping Festival converteix els carrers en un gran aparador, amb propostes que inviten a endinsar-se i gaudir de les nombroses propostes programades.

Durant tota la jornada, principalment a partir de la tarda, el públic ha respost a la crida i els carrers presentaven un aspecte immillorable. Alguns vivien per primera vegada l'experiència i d'altres visitaven Andorra especialment per a l'ocasió.

Les compres continuen sent un atractiu per als visitants, que vénen amb idees molt clares sobre el que busquen.

Es preveu que aquesta quarta edició porti al voltant d´un 3% més de públic espanyol, atrets pel pont de Tots Sants i un 2% més de francesos. Un dels objectius és consolidar aquests visitants i incrementar les pernoctacions. L´esdeveniment s´allargarà fins al 13 de novembre. RNA ha ofert un programa especial des de les 7 i fins a les 10 de la nit per seguir pas a pas tot el que ha estat la jornada de l´Andorra Shopping Festival.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.