L'Andorra Shopping Festival vesteix els aparadors amb la temàtica de l'aire

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En el transcurs d'aquests dies els comerciants posen a prova la seva creativitat per ambientar els aparadors amb motiu de l'Andorra Shopping Festival. Des d'un estil particular, cada botiga i establiment pren la idea de l'aire per a ensenyar els seus productes amb mostradors plens de creativitat.
Amb motiu de l’Andorra Shopping Festival els comerciants han trobat una bona excusa per renovar els seus aparadors. Construir un mostrador, imaginar els motius que el decoraran, triar els productes a exposar i dissenyar els elements és tota una feina. Una feina creativa i d’imaginació.

Amb la temàtica de l’aire, aquest any es poden veure les botigues decorades amb motius que suggereixen una idea comuna per tots.

S’utilitzen tot tipus de materials, reaprofitats, senzills, barats i vistosos. El resultat és el d’un joc senzill i intuïtiu que es planteja als possibles compradors: si t’agrada el que veus, passa. Un consell: cap por a imaginar.

La Cambra de Comerç organitza diferents tallers i jornades de formació per assessorar els comerços sobre com aprofitar millor els aparadors. I és que vendre és tot un joc d’imaginació i creativitat.

Informa i imatges: Sergi Franch
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.