Els propietaris de terres rebutgen l'intervencionisme de Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Preocupació entre els propietaris de terres andorranes per la tendència creixent en el govern i els comuns de voler disposar de béns de propietat privada. Des de l’associació han posat de manifest, a través d’un comunicat, que el nou marc legal vol requisar i expropiar els seus béns, però exigint que continuïn fent-se càrrec de totes les despeses i obligacions.

L'Associació de Propietaris de Terres Andorranes ha posat de manifest la seva preocupació per la tendència, cada vegada més freqüent en el Govern i els comuns, de voler disposar de manera lliure i unilateral de béns de propietat privada.

Davant d'aquesta situació, l'associació referma, a través d'un comunicat, el seu compromís en la defensa dels drets a la propietat, recollits en l'article 27 de la Constitució.

Afirmen conèixer la problemàtica actual en matèria d'habitatge i recorden que de manera reiterada han demanat al govern i als comuns participar, ajudar i involucrar-se en la reflexió estratègica sobre el problema, però que, en canvi, les seves aportacions no han estat mai considerades.

Creuen que la llei òmnibus culpa erròniament i injustament els propietaris. Afirmen que el nou marc legal vol requisar i expropiar els seus béns, però exigint que continuïn fent-se càrrec de totes les despeses i obligacions, amb uns ingressos de lloguer per sota del mercat. Amb tot això, l'APTA demana al govern que propiciï el diàleg

Informa: Bruna Luque 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.