L'arrossada popular reparteix 1.300 racions entre els assistents

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'arrossada popular ha estat un dels actes amb més participació de la festa major de la capital. S'han repartit 1.300 racions i des de gairebé una hora abans del començament molta gent feia cua. Al final ningú s'ha quedat sense el seu plat d'arròs.

Des de fa més de 10 anys l'arrossada popular s'ha convertit en un dels actes estrella de la festa major d'Andorra la Vella.

És una de les activitats que més gent aplega. La feina comença al voltat de les 6 del matí i és que fer 1.300 racions es requereix molt de treball i un bon equip. A banda dels ingredients essencials, com l'arròs o les verdures, aquest plat arrelat a les zones de muntanya accepta gairebé qualsevol tipus de carn com el "pollastre, conill, ànec i costella de vedella", indica el cuiner Abundi Monterde.

Al final el que compta és la valoració del públic i en aquest sentit l'arròs ha superat amb nota l'examen. Tothom ha pogut tastar un bon plat d'arròs i han quedat algunes racions. I la festa ha continuat al centre de la plaça del poble, a bon ritme.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.