L'art en les formes geomètriques

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'arquitectura es compon de formes geomètriques, algunes de les quals són l'essència dels edificis. Aquest aspecte és el que recull Èric Rossell a l'exposició que es pot veure a la galeria Desig(n), dins una mostra col·lectiva que porta per nom "Geometrik".
Durant un viatge per Bèlgica i els Països Baixos, l'ull del fotògraf Eric Rossell descobreix geometries en l'arquitectura de les ciutats. Formes que es camuflen entre les finestres, les teulades o vidrieres. El fotògraf en treu una segona lectura que ara mostra en la sèrie que exposa a la galeria Desig(n). La reposable de la galeria, Alix Sharp, explica com l'artista "intenta captar els detalls de certs edificis i diferents tipus d'arquitectura, i com les formes geomètriques es van repetint".Geometria aplicada a l'arquitectura, a la bijuteria amb aplicacions de marqueteria de Georges Larondelle o a la ceràmica de Jin Eui Kim, qui utilitza diferents tons de negre amb un material específic per crear "una il·lusió òptica". Eric Rossell, Jin Eui Kim i Geoges Larodelle tres conceptes lligats a la geometria que es poden veure a la galeria Desig(n) fins al 5 de març.Informa: Rosa Alberch Imatge: Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.