L'artista Disney Violetta es fa gran

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta setmana les novetats de la cartellera ens porten dues propostes d'estils ben diferenciats. Per un costat una comèdia d´acció, "Infiltrados en Miami", i per un altre, la pel·lícula sobre com l'artista Disney Violetta es fa gran.

"Infiltrados en Miami" tracta de l'esforç d´un aficionat als videojocs per guanyar-se el respecte d´un condecorat detectiu i demostrar-li així que és digne de festejar amb la seva germana. Per això es decideix a ser policia. A partir d´aquí es succeeixen les situacions còmiques i d´acció. Ice Cube i Kevin Hart, un habitual de les comèdies, protagonitzen aquest film dirigit per Tim Story.

Juan Pablo Buscarini, s´encarrega de dirigir "Tini: el gran cambio de Violetta", la nova producció de Disney. La història continua amb les aventures de Violetta del Castillo, la jove promesa musical que en aquesta ocasió viurà el trànsit entre la infància i la maduresa. Martina Stoessel torna a donar vida a Violetta, el personatge que l´ha portat a la fama.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.