L'artista Faust Campamà viatja a Cuba per fer-hi una rèplica homenatge a Verdaguer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'artista Faust Campamà viatjarà dilluns a Cuba per realitzar una rèplica de la creu de pedra d'homenatge a Verdaguer. Aquesta, però, no serà l'única creu que s'ubicarà fora del Principat i és que l'objectiu de l'artista és que n'hi hagi 3 més pel món.

Primer va ser aquesta estela, ubicada a la Vall del Madriu i ara, una de les seves rèpliques lluirà a La Quinta de los Molinos de l´Havana. L'artista Faust Campamà ha viatjat fins a Cuba per començar a crear aquesta nova creu que és un petit homenatge al poeta Jacint Verdaguer.

I precisament, Betlem però també Lituània i Algèria són els altres 3 punts del món on l'artista andorrà estaria interessat a ubicar-ne una altra rèplica. Però només la creu andorrana serà la pedra central.

Unes obres que segons l'autor són un petit joc per a les persones més intrèpides. Al llarg d'aquests propers dies, Faust Campamà treballarà a L'Havana amb un escultor local. La previsió és que en 15-20 dies haurà acabat l'obra.

Informa: Ariadna Comas / Hèctor Romance Imatges: Xavi Fajardo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.