L´Assemblea Nacional Catalana organitzarà una V amb espelmes a la plaça del Poble

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Assemblea Nacional Catalana al Principat troba normal que l'Estat andorrà no es vulgui pronunciar respecte al conflicte sobiranista català. Així ho ha explicat Manel Urindar, coordinador d'aquest grup, durant la presentació dels actes que volen dur a terme a Andorra. Entre aquests, el 4 de setembre es vol fer una V a la plaça del Poble amb espelmes.

Manel Urindar, coordinador de l'Assemblea Nacional Catalana al Principat, ha destacat que en tots els processos independentistes els estats no acostumen a donar suport als nous països i, per tant, és evident que el Govern andorrà no en serà una excepció. També considera significatiu que el cas Pujol hagi esclatat ara i creu que tant si es vota com si no en la consulta del 9 de novembre, l'independentisme català haurà guanyat.

Pel que fa als actes de suport a aquesta consulta hi haurà diverses xerrades a càrrec de personalitats com Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Català, i una manifestació a la plaça del Poble el 4 de setembre on es farà una V amb espelmes. El 8 de novembre s'ha convocat una diada de germanor catalanoandorrana. A més, a partir del 10 de setembre l'Assemblea assessorarà els catalans que viuen a Andorra per inscriure's en el registre de la Generalitat de residents a l'exterior.

Informa: Pere Moliné      Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.