L'atur se situa en 478 persones a l'agost, una xifra que no s'assolia des del 2010

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'atur registra una baixada del 23% a l'agost i se situa per sota de les 500 persones, una xifra que no s'assolia des del 2010. La tendència a la baixa de l'atur es consolida per 27è mes consecutiu.

Per primera vegada des de 2010, l'atur s'ha situat per sota de les 500 persones. El mes d'agost s'ha tancat amb 478 inscrits al Servei d'Ocupació en situació de recerca de treball. Aquesta xifra suposa una baixada dels aturats del 23% respecte del mes d'agost de l'any passat, quan hi havia 622 persones buscant feina. La dada confirma una tendència que es consolida durant 27 mesos consecutius i que es veu reforçada per l'increment del nombre d'assalariats registrat per la CASS. Pel Govern es tracta d'una molt bona notícia. Tot i així, considera que el nombre d'aturats encara és molt important per un país amb les dimensions d'Andorra. Per aquest motiu, l'executiu assegura que continuarà les polítiques d'ocupació que permetin la reinserció laboral dels afectats.

Informa: Ana Alamán

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.