L'auditoria de PricewhaterhouseCoopers a BPA costarà més de 13 milions d'euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Continua el ball de xifres sobre el cost de l´auditoria que està fent PricewaterhouseCoopers dels comptes de BPA. El Govern, però, encara no s´ha manifestat sobre aquesta qüestió. La setmana vinent hi haurà de respondre al Consell General, ja que Liberals d'Andorra ha entrat una pregunta sobre el cost de l´auditoria.

Mentre la tasca de PricewaterhouseCoopers és a la recta final, encara no hi ha una xifra confirmada sobre el cost de l´auditoria dels 23.000 comptes. Les darreres dades indiquen que podria arribar als 25 milions d´euros, segons "El Confidencial". Avui, el "Diari d'Andorra" la situa en els 13 milions. Una xifra que s'ajustaria més als càlculs de l'Agència de Resolució d´Entitats Bancàries.

El Govern, però, no ha volgut donar cap dada. De moment. Ja que la setmana vinent hi ha prevista una sessió de Consell General i el grup parlamentari liberal hi ha presentat una pregunta sobre el cost dels serveis derivats de la crisi de BPA.

Enmig del ball de xifres, el que és clar és que el cost de l´auditoria provindrà dels fons de BPA. Ara bé, en un primer moment l´assumirà l´Agència de Resolució d´Entitats Bancàries.

La tasca de PricewaterhouseCoopers va començar al març, pocs dies després de la intervenció de l´entitat bancària. Una feina que havia de finalitzar aquest estiu, però que s´ha allargat més del previst. Conseqüentment, el cost de l´auditoria també ha crescut. El Govern preveu que la companyia presenti l´informe final abans de final de setembre.

Informa: Anna Lladó

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.