L'Aula Magna arriba a la desena edició fomentant l'intercanvi entre joves universitaris i gent gran

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Universitat d'Andorra i el comú d'Andorra la Vella inicien un any més, i en van deu, l'Aula Magna. Es tracta d'un cicle de conferències gratuïtes, adreçades tant a la gent gran com als joves universitaris, que volen fomentar l'intercanvi d'experiències i el contacte entre generacions. En aquests deu anys s'han inscrit a l'Aula Magna 300 estudiants sèniors.

La sala d'actes del centre cultural La Llacuna ha acollit l'acte oficial d'obertura del desè curs de l'Aula Magna. Al llarg de l'any lectiu es proposaran diverses sessions per donar accés al coneixement a la gent gran i acostar-los la universitat. Tant és així que s'ofereix la possibilitat als alumnes sèniors que assisteixen a aquest cicle d'obtenir crèdits universitaris si s'inscriuen en alguna carrera de la Universitat d'Andorra. La directora de l'escola d'Infermeria de l'UdA, Rosa Maria Mandicó, ha destacat la consolidació de l'Aula Magna després de deu anys.

La doctora Lourdes Bermejo ha impartit la primera conferència del curs, plantejant si quan ens fem grans hem ser actors o espectadors. L'objectiu no és viure molt de temps, sinó amb la millor qualitat de vida. Bermejo creu que s'ha d'assumir "que la vida és la teva responsabilitat i a partir d'aquí marcar objectius, disfrutar amb el que fas i escollir el teu camí". Afirma que "si abans t'agradaven certes coses el teu futur és seguir fent-les perquè tens més temps i oportunitats i, si a més, t'enriqueixes amb noves experiències i t'arrisques, millor"

A final de març se celebrarà un intercanvi interuniversitari amb el programa per a la gent gran de la Fundació Universitària del Bages.

Informa: Xavi Palma     Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.