Ld'A i PS celebren, per diferents motius, el discurs de Vives sobre l'acord amb la UE

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Liberals i socialdemòcrates han valorat positivament el discurs del Copríncep Episcopal a favor de l'acord d'associació. Els primers han destacat que hagi demanat que es respectin les especificitats d'Andorra en la negociació amb la UE. El PS, al seu torn, ha agraït que els coprínceps ajudin el país a assolir un bon acord i ha emplaçat els liberals i SDP a escoltar-los més.

El president del grup liberal, Josep Pintat, ha destacat que Vives hagi "demanat, a part d'un bon acord d'associació, el respecte de les especificitats" i "això és molt positiu" perquè "tota aquesta gent que avui estan aquí marxen amb aquest missatge, que és el missatge que tots els andorrans desitgem", ha afegit.

El president del grup mixt, Pere López, per la seva banda, ha advertit que "altres partits polítics que no estan donant el mateix grau de suport a aquest projecte, necessari per al futur, haurien d'escoltar atentament el que els dos coprínceps han dit en les darreres setmanes i potser haurien de fer una reflexió i centrar la seva activitat d'oposició en altres temes".

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.