L'economia de Luxemburg, un exemple per a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les relacions comercials entre Andorra i Luxemburg s'han estret els darrers anys i s'intensificaran amb l'entrada en vigor de l'altre conveni per evitar la doble imposició ja signat amb aquest microestat. Així ho considera l'ambaixador de Luxemburg a Andorra i Espanya, Jean Graff,que avui ha ofert una ponència sobre la diversificació que l'economia del seu país ha experimentat els darrers anys.
L'economia de Luxemburg és un exemple en què es pot emmirallar Andorra els propers anys. De fet, hi ha diverses companyies del Principat que ja operen en aquest petit país europeu, que ha diversificat la seva economia els darrers anys. L'economia d'aquest país, que es va basar fins als anys 70 en la siderúrgia, va transformar-se fins que el sector financer va esdevenir-ne el motor. Amb el canvi de segle, a més, s'ha diversificat força amb sectors com la logística o les tecnologies de la comunicació.Tant el ministre com l'ambaixador de Luxemburg coincideixen a assenyalar que el conveni per evitar la doble imposició entre els dos estats, pendent de ratificació parlamentària, enfortirà les relacions comercials entre els empresaris de tots dos països.Informa: Xavi Palma Imatge: Xavi Fajardo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.