L'edicte per a les places de policia es publica la setmana vinent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´executiu ha donat llum verd a un edicte per a la cobertura de vint places vacants d'agents de policia, que corresponen als anys 2010 a 2013. Les candidatures es podran presentar fins al 22 de novembre. Es tracta d´una oferta de contractació pública que ha suscitat força interès.

El BOPA de la setmana vinent publicarà l'edicte per cobrir vint places del servei de policia. D´aquesta manera es vol incrementar el nombre d´efectius i poder millorar la seguretat.

Des de l´executiu s´ha reconegut que hi ha quaranta membres del cos d'ordre que es podrien prejubilar i que potser més endavant faran falta més contractacions. Es pretén donar resposta als neguits dels sindicats policíacs en aquest sentit. Cinca no creu "que en aquest cas hagi de canviar en res la política que s'apunta en aquesta primera convocatòria", ja que "s'ha fixat un nombre de policies necessari per cobrir les necessitats del país i prestar servei, segons ha cregut oportú el ministeri en col·laboració amb la direcció de la policia i a partir d'aquí s'ha de garantir que aquestes places sempre estaran cobertes".

Cinca també ha comentat la negociació amb els sindicats de funcionaris sobre la reforma del complement de pensió dels empleats públics. Ha explicat que la propera trobada entre els sindicats i l´executiu es durà a terme l´11 de novembre i que creu possible que en les setmanes següents es pugui consensuar un projecte de reforma i portar-lo a la comissió consultiva.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.