L'emprenedora Txell Costa: "Mai he demanat un currículum, fitxo bona gent"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La periodista i emprenedora catalana Txell Costa ha exposat el seu model d'empresa feliç i la seva experiència dins el cicle 'Carnet Jove Experiències'. Fa 3 anys va ser considerada una de les 500 periodistes catalanes més seguides a twitter. Al 2015 el Parlament de Catalunya la va escollir com una de les cinc dones referents de l´any. Aquesta jove emprenedora és Txell Costa, que està a Andorra per parlar del seu supervendes a Amazon ´Working Happy´.

Txell Costa va deixar l´administració pública per crear la seva pròpia empresa de marqueting i comunicació un model d´èxit basat en els punts forts de les persones, la llibertat i la confiança. "Mai he demanat un currículum, o fitxo bona gent d'entrada", explica afegint que "necessito confiar i deixar el despatx a gent en què confïi". Diu que treballa amb horaris molt flexibles "perquè la gent se senti realitzada".

Les aficions o passions poden convertir-se en el nostre modus vivendi però hem d´estar convençuts del que volem fer i saber que al mercat hi ha necessitat d´allò que volem fer. La clau de l´èxit, diu, comença per creure en un mateix i no escoltar massa l´entorn per evitar contagiar-nos de por, ja que "si ens escoltem massa els de fora potser el nostre somni s'acaba diluint". Recomana "ser bons en el què fem, ens ha d'agradar per tal que es puguem reinventar" però adverteix que "al mercat hi ha d'haver demanda".

Txell Costa recull la seva experiència a "Working Happy", un llibre que s´ha convertit en un supervendes en català a Amazon. Una Caixa d´eines que pot ajudar a joves a emprendre com ho va fer ella. Una de les seves premisses és que "no s'ha de treballar més, s'ha de treballar millor".

Costa participarà a les experiències Carnet Jove. Aquesta tarda oferirà una xerrada sobre emprenedoria a les 19.30h al Centre de Congressos d´Andorra la Vella.

Informa: Rosa Alberch       Locució: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.