L'empresa andorrana Alca Films rep el segon premi del Festival Internacional de Mapping de Girona

L´empresa andorrana Alca Films ha estat premiada al Festival Internacional de Mapping de Girona per un treball que porta per nom "Rere el vidre" on es conjuga poesia, mapping, efectes visuals i treball actoral.

Rere el vidre - FIMG 2016 winner mapping - Jury award - Second prize from alcafilms on Vimeo.

Tres poemes de Laia Claver són el fil conductor a una història existencialista que parla del paper de la persona en un món digital que qüestiona la seva autenticitat i importància com a part d´un cosmos.

De fet la narració que desenvolupa el treball ha estat un tret diferencial que ha valorat el jurat del festival. "Rere el vidre" ha obtingut un segon premi quan fa només un any que l´empresa ha desenvolupat el seu apartat de Motion Design.

Pel la realització del mapping també han comptat amb les actrius Rosa Maria Nadal i Sophie Mancuso, David Lara en el disseny sonor i Nicole JO a la banda sonora.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.