L'empresa de Badia es planteja comprar l'edifici Deutsche Bank

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El grup inversor presidit per l'andorrà Jordi Badia que recentment ha comprat la torre Agbar per instal·lar un hotel de luxe, s'ha plantejat ara la compra de l'edifici Deustche Bank, també a Barcelona, per ubicar-hi un altre establiment hoteler de luxe. En concret, s'ha sondejat la ubicació, segons publica avui el diari 'La Vanguardia', de la cadena Four Season. L'edifici Deutsche Bank es propietat des del 2002 de les famílies andorranes Reig, Cerqueda i Ribes.

El Grup Emin Capital, grup inversor presidit per l'andorrà Jordi Badia, que recentment ha comprat la torre Agbar per convertir-la en un hotel de la cadena Hyatt, ha sondejat la instal·lació a Barcelona d'una altra de les grans cadenes hoteleres mundials, la Four Season.

La ubicació escollida seria l'edifici Deutsche Bank, situat en la confluència de l'avinguda Diagonal i el Passeig de Gràcia. L'immoble és propietat des del 2002 de les famílies andorranes Cerqueda, Reig i Ribes, pel qual van pagar 80 milions d'euros.

Segons 'La Vanguardia', la propietat ha negat la negociació i ha assegurat que l'edifici no està en venda.

El diari es fa ressò, a més, de la dificultat de l'operació, ja que l'immoble està ocupat majoritàriament pel bufet Cuatrecasas, que no té una ubicació alternativa fins el 2017 quan s'acabi el contracte de lloguer.

Informa: Agències/Ana Alamán

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.