Les campanades amb els Quelcom, el més vist a Andorra Difusió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El podi de les tres notícies amb més visites l'última setmana al portal d'Andorra Difusió està ocupat, totalment, per informacions dels darrers instants del 2015 i dels primers de l'any nou. Campanades, el primer nadó i la festa de Cap d'Any són les protagonistes.
L'humor dels Quelcom a l'hora d'acomiadar l'any 2015 ha triomfat a la xarxa. El programa de gags sobre els temes més comentats de l´any i les campanades són la notícia que encapçala el rànquing de l'última setmana.

L'arribada del primer andorrà de l'any, el petit Martí, no es va fer esperar gaire. Tot i que se l'esperava pels vols de Reis, es va avançar per donar la benvinguda a l'any nou i va néixer a primera hora del dia 1 de gener. Seu és el segon lloc del podi.

Tanca la classificació d'informacions més vistes: la celebració que va viure el país per a l'entrada del 2016. Una festa, compartida per andorrans i turistes de totes les edats, en la qual no podia faltar la música, el vi, el cava, el raïm i, sobretot, els àpats de qualitat.

Informa: Jordi Cama
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.