Els partits encaren els darrers dies abans de la presentació de candidatures, aquest dimecres

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta setmana es coneixeran, finalment, les candidatures que hi haurà a totes les parròquies. Les llistes s´han de presentar aquest dimecres 4 de novembre i n´hi ha que estan confirmades. D´altres, però, es tancaran a última hora.

A Andorra la Vella, Cd'I i DA treballen en llistes separades. El pacte, fins al moment, no ha estat possible i tot apunta que les dues formacions es presentaran en solitari. Cd´I manté l'aposta per Jordi Minguillon i Conxita Marsol seria una de les primeres opcions dels demòcrates. Cd´I lamenta el trencament del pacte ja que, segons fonts del partit, hi ha un document, del desembre del 2014, en què DA es comprometia a garantir la continuïtat del consolat. Si DA i Cd´I es presenten en solitari, la parròquia podria comptar amb fins a cinc candidatures, si hi concorren les del PS, SDP i Liberals.

A Escaldes-Engordany és segur que DA repetirà candidats: Trini Marín i Marc Calvet. Cèlia Vendrell serà la cap de llista del PS, i tot i que encara està per decidir, podria repetir-se el tàndem amb Aleix Mañosas. Pel que fa als liberals, Marc Magallón seria el cap de llista.

Sant Julià tindrà dues candidatures. La plataforma 'Laurèdia en comú', formada pel PSD, DA i SDP, amb Bruno Bartolomé al capdavant, i Unió Laurediana, que encara no ha fet públic el nom del candidat.

A Encamp, estan confirmats Jordi Torres Arauz i Ester París per liderar la llista d'Units pel Progrés i DA i, d´altra banda, Jordi Troguet i Maribel Lafoz, per part de Liberals. La candidatura del PS i SDP estaria encapçalada per Joan Sans.

A la Massana, només Ciutadans Compromesos té els caps de llista tancats. Seran David Baró i Raül Ferré. DA ha confirmat que presentarà llista, però encara estan decidint l´ordre. L'exministre Albert Esteve podria anar de número 1.

A Ordino, a banda de la candidatura l'ACO, formada per Josep Àngel Mortés i Gemma Riba, s´està confeccionant la llista d´una plataforma integrada amb almenys membres de Convergents d'Ordino i SDP.

Canillo sembla que comptarà amb una candidatura, la demòcrata, encapçalada per Josep Mandicó. La plataforma impulsada Ricard Riba no hauria trobat prou suport.

Informa: J.Pedrós / Anna Lladó

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.