Les doctores Anji Carmelo i Luján Comas reflexionen sobre l'existència de la mort

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´associació Marc G.G. ha organitzat aquesta tarda una conferència amb les doctores Anji Carmelo i Luján Comas sobre el seu llibre, "Existeix la mort?", un treball a partir d'estudis científics i també des d'un punt de vista transcendental.
L´Associació Marc G. G es va crear com un grup d´ajuda mútua per a pares que han passat l´experiència de perdre un fill. A partir d´aquest punt, els responsables organitzen actes com el d´aquesta tarda, on la doctora en cirurgia cardíaca Lujan Comas i la doctora en metafísica Anji Carmelo presentaven un estudi per desmitificar la mort, un tabú de la nostra societat. La pregunta transcendental que en sorgeix dóna nom a la conferència: "Existeix la mort?"

Des del punt de vista de les autores, la mort és una expansió, que difereix dels conceptes propis del significat de la vida com l'entenem. Som més que un físic, una proposta que els presents han seguit amb molta atenció. La teoria exposada en el llibre conjuga aspectes i teories científiques i de transcendència filosòfica.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Sergi Pla Locució: Rubén Carcellé
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.