Les entitats socials comencen a aportar les seves opinions per al llibre blanc de la igualtat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Constituïda la taula transversal de treball per al llibre blanc de la igualtat. Un òrgan perquè les entitats socials del país puguin fer arribar els seus punts de vista al Govern i al Consell General sobre la llei d'igualtat i no discriminació que preparen. La primera reunió s'ha fet avui mateix i ha anat seguida de la conferència "La igualtat pel bé comú".

La taula transversal de treball aplega representats de les entitats socials que treballen amb col·lectius vulnerables. Ha fet la seva primera reunió avui mateix, poc després de constituir-se. El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha destacat la importància que participin en el llibre blanc de la igualtat que s'està preparant. "Volem que aquest llibre blanc i la llei d'igualtat que el seguirà siguin documentes i normes participatius on ells hagin pogut donar la seva veu", ha dit.

Aprofitant la constitució de la taula, s'ha organitzat la conferència "La igualtat pel bé comú". L'exconsellera de Treball de la Generalitat de Catalunya, Mar Serna i el sociòleg Xavier Torrens han explicat la necessitat de legislar en l'àmbit de la igualtat.

"Hi ha uns compromisos nacionals i internacionals" insisteix Serna, qui, a més, creu que "es demostra que incorporar tot el talent d'una societat en la seva estructura productiva et dóna com a resultat països més competitius". Serna ha avisat, a més, del cost que té no invertir en aquest tipus de polítiques.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.