Les estacions d'esquí, escèptiques sobre l'impacte que tindrà la supressió de l'IGI reduït

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les estacions d´esquí es mostren escèptiques sobre l´impacte que tindrà la supressió de l´IGI reduït en les properes temporades. Aquesta mesura, que l'executiu va aprovar en l´últim consell de ministres, entrarà en vigor a partir de l´1 de juny de 2017.

Els responsables dels camps de neu asseguren que encara és aviat per saber com afectarà l´eliminació de l´IGI reduït del 2,5% al sector. De cara a la temporada 2017-2018, la nova tributació del 4,5% asseguren que podria tenir incidència en els marges de beneficis de les estacions d´esquí o en les tarifes que apliquen als forfets.

Amb tot, agraeixen que el canvi no s´hagi introduït a principis del 2017 amb un efecte negatiu en els exercicis comptables.

"Serà un factor que haurem de tenir en compte i veure com podem anar assimilant a les nostres estructures de costos", ha dit el director de Secnoa, Xabier Ajona. El director d'EMAP, Josep Marticella, per la seva banda, ha celebrat almenys que s'apliqui al mes de juny, una de les demandes d'Ski Andorra.

Informa: Marc Guadilla Imatge: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.