Les explicacions de Cinca no convencen les companyies d'autobusos

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president de la Cooperativa Interurbana d´Andorra ha reafirmat que encara queden molts aspectes per aclarir en el plec de bases del concurs per les línies regulars d'autobusos, malgrat les explicacions donades pel ministre Jordi Cinca.

Ara fa una setmana, els dos representats de les empreses concessionàries de les línies de transport nacional regular van presentar un recurs en contra del concurs presentat pel Govern. Tot i això, el ministre Jordi Cinca no va valorar aquest recurs, tot i que va afirmar que s´havia donat resposta a una part de les demandes, però el president de la Cooperativa Interurbana, Gabriel Dallerès, no ho veu així. Considera que hi ha aspectes que no queden prou clars en una proposta "de l'envergadura d'aquest concurs", ja que "és una explotació que ha de durar 25 anys i és important que quedin unes bases sòlides".

A més, Dallerès no entèn per què s´ha incrementat el termini de presentació d'ofertes, que anteriorment finalitzava el 23 d´agost, i que ara passarà a ser el 30 de setembre, per petició d'una de les empreses del sector, tot i que no s'ha fet públic el nom. Considera que el termini era suficient.

Caldrà veure, doncs, si finalment el Govern modifica el plec de bases, ja que, de no fer-ho, la Cooperativa ja ha anunciat que presentarà un segon recurs amb una reclamació per danys i perjudicis de 7 milions d'euros.

Informa: Joel Romero Imatge: Marta Paixà

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.